Nieuwe Wandcalculator handig online hulpmiddel voor bepaling materiaalkosten FAAY-wanden

Feb 15
Geplaatst door

FAAY-wanden en -plafonds zijn door fabrikant Faay Vianen B.V. ontwikkeld om de bouwer en opdrachtgever zo veel mogelijk tegemoet te komen: in bouwsnelheid, montagegemak, flexibiliteit en optimaal rendement. Maar ook in service probeert Faay zijn klanten continu op een innovatieve manier te bedienen. Het nieuwste voorbeeld hiervan is de Wandcalculator die voor iedereen toegankelijk is.

Snel een nauwkeurige indicatie
De online Wandcalculator – op www.faay.nl/nl/ontwerp-en-bouw/wandcalculator – geeft u snel een nauwkeurige indicatie van hoeveel het u aan materiaal kost om een ruimte op de delen met FAAY-wanden. Voer de afmetingen in van de ruimte waarin de wanden nodig zijn en plaats vervolgens de wanden en de kozijnen. De kosten van de te gebruiken materialen worden u per omgaande toegemaild, zodat de FAAY Wandcalculator door iedereen kan worden geraadpleegd.

Calculeren
Bovendien is er de mogelijkheid uw plannen door onze calculatieafdeling te laten specificeren. Daartoe wordt het materiaal uitgetrokken en wordt er een calculatie gemaakt. Hierbij ontvangt u een complete, per onderdeel gespecificeerde materiaallijst met verkoopadviesprijzen.

Contact
Als vanouds is persoonlijke aandacht voor de klant bij Faay minstens zo belangrijk als digitale dienstverlening. Desgewenst komt onze rayonmanager dan ook bij u langs om uw project te bespreken.
Meer informatie? Bel of mail met Faay Vianen B.V.: tel. (0347) 37 66 24, info@faay.nl

1 Reactie

  • bijker vd velde zegt:

    ben tot nu toe alleen met obi wand bekend graag wat meer informatie mvrgr bvdv westerhaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background