Caparol heeft alle vloercoatings samengevoegd in nieuwe brochure

Nov 3
Geplaatst door

Het complete assortiment Disbon vloercoatings van Caparol is nu samengebracht in een informatieve en praktische overzichtsbrochure. Naast de technische productgegevens is daarin informatie te vinden over omstandigheden, materiaaleisen en toepassingen van de diverse vloercoatings. De brochure bevat verder een handig overzicht van de verschillende voercoatings per producttype.

Eisen
Het Disbon-assortiment maakt het mogelijk om de vloercoating tot in detail af te stemmen op de specifieke eisen en omstandigheden. Zo moet de vloer van een productiefaciliteit bestand zijn tegen chemicaliƫn en mechanische belasting. Daarnaast moet de coating in veel gevallen een bijdrage leveren aan de veiligheid van medewerkers, bijvoorbeeld in de vorm van antislip. Ook milieu-effecten van de coating, het al dan niet anti-statische karakter en de mate waarin het product voldoet aan speciale regelgeving (bijvoorbeeld voor de levensmiddelenindustrie) hebben invloed op de keuze.

Kiezen
De coating beschermt een vloer tegen stoten, belasting en andere invloeden van buitenaf. Gezien de beschermende functie is het uiteraard essentieel om te kiezen voor een onomstreden kwaliteitsproduct. Daarnaast zijn een goed advies en een vakkundige toepassing onmisbaar voor een optimaal resultaat. Caparol heeft een assortiment vloercoatings dat de juiste oplossing kan bieden voor iedere vloer en iedere toepassing. Caparol voegt daar ervaring en expertise aan toe in de vorm van een deskundig team, dat in de loop van de jaren een ongeƫvenaarde reputatie heeft opgebouwd. Door die combinatie van productkwaliteit en kennis kiest de opdrachtgever altijd voor de coating die de vloer maximale bescherming biedt en aan alle eisen voldoet.

De brochure met het complete Disbon-assortiment is gratis aan te vragen via info@caparol.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background