Eerste textiel plafondeilanden van Armstrong: Fabric Canopy X en Y

Nov 3
Geplaatst door

Armstrong introduceert haar eerste textielplafonds: Fabric Canopy X en Canopy Y. Hiermee kunnen levendige en kleurrijke accenten in een ruimte aangebracht worden. Door de vele keuzes in vorm, maat en kleur van de plafonds kan iedereen hier zijn of haar eigen creatieve invulling aan geven. Canopy X en Y optimaliseren daarnaast het visuele comfort in ruimtes. Met deze plafondeilanden leeft elk interieur op en worden sobere, lege ruimtes omgetoverd tot oogstrelende plaatjes!

Driedimensionale vormen
Fabric Canopy X van Armstrong creëert driedimensionale sculpturale vormen, gebruikmakend van versterkt rekbaar textiel. Het textiel is van lichtdoorlatend materiaal en beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen met maatwerkopties. De standaardafmetingen liggen tussen de 1.500 x 1.500 x 430 mm en 3.000 x 3.000 x 820 mm. Het hoog elastisch materiaal van Canopy X wordt gevormd door twee gebogen roestvaststalen buizen.

Hoog elastisch materiaal
Bij Fabric Canopy Y worden de uiteindes van het hoog elastisch materiaal middels roestvaststalen ringen en transparante nylon ophangkabels vastgezet. Fabric Canopy Y is in drie-, vier-, vijf- en rechthoekige vorm beschikbaar. De afmetingen zijn divers: van 3m2 tot 9m2. Er is dus volop mogelijkheid om te ‘spelen’ qua hoogtes met de verschillende uiteinden van de diverse vormen.

Eenvoudig te onderhouden
Het textiel van Fabric Canopy X en Y is wasbaar en eenvoudig te onderhouden en in de kleuren wit, crème, geel, rood, groen, lichtblauw en donkerblauw verkrijgbaar. De brede waaier van vormen en kleuren biedt projectinrichters, binnenhuisarchitecten en interieurvormgevers ware vrijheid in creativiteit. Beide plafonds zijn eenvoudig en snel te (de)monteren voor toegang en onderhoud. Op deze manier is een nieuw en creatief interieur snel te realiseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background