Innovatie van Saint-Gobain Gyproc: Gyproc SpuitKontakt

Nov 3
Geplaatst door

Saint-Gobain Gyproc introduceert SpuitKontakt, een innovatief voorstrijkmiddel voor gladde, niet-zuigende ondergronden. Stukadoors brengen SpuitKontakt razendsnel aan met een (airless) spuit. Dit zorgt voor een snelle verwerking, een korte droogtijd en een optimale hechting. Dankzij dit nieuwe voorstrijkmiddel verhogen stukadoors hun rendement bij het voorstrijken van gladde, niet-zuigende ondergronden.

Optimale hechting
SpuitKontakt heeft een opbrengst van circa 110 m2 per emmer. Testen door het onafhankelijke onderzoeksbureau COT bevestigen de optimale hechting van de Gyproc-gipspleister op SpuitKontakt. Het voorstrijkmiddel heeft een houdbaarheid van twaalf maanden en is verkrijgbaar in een emmer van vijftien kilogram

10 jaar garantie
Stukadoors die gebruik maken van Gyproc SpuitKontakt in combinatie met Gyproc-stukadoorsgips, maken aanspraak op Gyproc StucGarant®. Dit betekent tien jaar garantie op hechting van het gips. Meer informatie over Gyproc SpuitKontakt en andere Gyproc-producten is te vinden op www.gyproc.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background