NIEUW: ‘Gevel-Garantie-Plan’, verzekerde garantie voor het gepleisterd bouwen

Nov 3
Geplaatst door

Uni-Advies, fabrikanten en applicatiebedrijven hebben gezamenlijk een uniek systeem ontwikkeld om mortelsystemen en gevelisolatiesystemen te kunnen verzekeren. Het ‘Gevel-Garantie-Plan’ geeft afnemers van gepleisterde gevelafwerkingen de zekerheid dat garantiebepalingen werkelijk iets voorstellen en dat eventuele schadeclaims zijn te verzilveren.

Het verlenen van garantie bewijst de goede kwaliteit van een product. Vandaar dat iedere onderneming in de afbouw klanten garantie wil geven op geleverde en aangebrachte producten van uitstekende kwaliteit zijn. Afnemers en eindgebruikers willen immers zeker zijn dat zij ‘risicoloos kopen’.

Garantie geven is natuurlijk één ding, het nakomen van zulke verplichtingen is een tweede.
Met de verzekerde garantie van het Gevel-Garantie-Plan hebben klanten de zekerheid dat als de kwaliteit van het mortel- of gevelisolatiesysteem te wensen overlaat, het systeem wordt gerepareerd of vervangen. De financiële gevolgen van aansprakelijkheid zijn namelijk afgedekt met een verzekering bij een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij. Dit geeft een gedupeerde de zekerheid dat hij schadeloos gesteld wordt, ongeacht of de leverancier of applicatiebedrijf nog bestaat dan wel financieel draagkrachtig genoeg is. Met het Gevel-Garantie-Plan is de eindgebruiker daar een minimale periode van 5 jaar voor verzekerd. Die periode kan worden verlengd met nog eens 5 jaar, ongeacht wat er in de toekomst met deze bedrijven gebeurt.

Meer informatie op www.uniadvies.nl en www.gevelgarantieplan.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background