Nieuwe PFT G4 neXt generation vervangt bekende traditionele PFT G-serie gipsspuitmachines

Nov 3
Geplaatst door

Knauf introduceert  de PFT G4 X ‘neXt generation’, een nieuwe generatie gipsspuit-machines. Deze vervangt de huidige PFT G4, G5 en G54 machines waarvan er wereldwijd meer dan 100.000 zijn verkocht. De PFT G4 X heeft uiteraard dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als de oude G-serie, maar is daarnaast op meer dan 100 punten verbeterd.

De PFT G4 X is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het type is de machine geschikt voor kleine (230V) of grote (400V) bouwprojecten, of beide.

Daarnaast is elk type uitgerust met meer of minder specials, zoals een leegloopsensor. Deze zorgt dat de machine automatisch stopt met draaien zodra de materiaaltrechter leeg is. Ideaal bij het werken met een silosysteem. Een situatie van een lege materiaaltrechter, waardoor met de gipsspuit water op de muur wordt gespoten in plaats van gemengd materiaal, behoort hiermee tot het verleden.

De PFT G4 X is verkrijgbaar bij de Knauf Machinetechniek Service Dealers.
www.knauf.nl/dealeradressen

Geïnteresseerde stukadoors kunnen de PFT G4 X machine nu al bekijken in de showroom van Stukbouw in Schijndel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background