Nieuwe Sigmafloor biedt overzichtelijk assortiment professionele producten voor afwerking van elke vloer

Nov 3
Geplaatst door

Sigma Coatings brengt met het vernieuwde Sigmafloor een herkenbaar, overzichtelijk assortiment professionele vloerproducten op de markt dat geschikt is voor verschillende soorten afwerkingen van vloeren. Sigmafloor omvat producten voor de afwerking van licht, middelzwaar en zwaar te belasten vloeren. Speciale toevoegingen zijn mogelijk ter verbetering van antislipwerking, het tegengaan van vergeling, ter vermindering van krasvorming of voor het aanbrengen van decoratieve effecten.

Kleurenpalet van 48 kleuren
Met Sigmafloor kunnen schilders en applicateurs alle vloeren, binnen en buiten, voorzien van de juiste bescherming. Het label biedt een overzichtelijk assortiment vloerproducten, verkrijgbaar in verschillende volumes en kleuren. De verpakkingen zijn dankzij hun opvallende kleur erg herkenbaar en bieden de gebruiker heldere productinformatie. De producten van Sigmafloor laten zich gemakkelijk en snel verwerken tot een fraai, robuust eindresultaat. De nieuw ontwikkelde assortimentsbrochure, geeft de verwerker snel inzicht in de producten. Zie www.sigma.nl/vloeren. Ook is er een kleurenkaart ontwikkeld met een uitgebreid kleurenpalet van 48 kleuren. De kleuren zijn gerangschikt volgens de vier Sigma kleurgroepen: Yellow Ocre, Natural Green, Cool Blue en Warm Red. Dit maakt het combineren met andere kleurtoepassingen zeer eenvoudig.

SigmaClass
Sigmafloor omvat behalve innovatieve producten ook begeleiding, van aankoopinformatie tot applicatie. Sigma ondersteunt opdrachtgevers en professionele verwerkers met trainingen, demonstraties en praktische en technische adviezen. Via SigmaClass, www.sigmaclass.nl, biedt Sigma trainingen aan voor deze specifieke producten. Ook begeleiden applicatiespecialisten van Sigma indien gewenst bij het aanbrengen van Sigmafloor-producten tijdens projecten.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background