SPS introduceert Sprayhechter

Nov 3
Geplaatst door

SPS bv introduceert een nieuw product in haar stukadoorsassortiment; SPS Sprayhechter, een verspuitbare en sneldrogende hechtprimer voor dichte, niet- of zwak zuigende ondergronden. Het product vormt een hechtbrug voor oppervlakken, waarop niet direct een afwerklaag van gips kan worden aangebracht, zoals gladde beton- en steenachtige ondergronden. SPS Sprayhechter is sneldrogend, dus sneller af te werken met gips.

De laatste jaren groeit de vraag naar verspuitbare producten in zowel voorbehandeling als eindafwerking. Om aan deze vraag te voldoen ontwikkelde SPS bv Sprayhechter. Naast uitstekende verwerkingseigenschappen heeft SPS Sprayhechter een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Gecombineerd met de tijdswinst van het spuiten en de zeer snelle droogtijd levert dit een optimaal rendement. SPS Sprayhechter is, naast airless spuit, ook uitstekend en snel met roller te verwerken.
SPS Sprayhechter is verkrijgbaar in een 15 kg verpakking.

Voor meer informatie: www.spsbv.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background