Weber Beamix introduceert 100% lucht- en waterdichte PE-verpakkingen

Nov 3
Geplaatst door

Weber Beamix komt als eerste in Nederland met 100% lucht- en waterdichte plastic-verpakkingen (PE). Uniek en voorzien van vele voordelen voor wederverkopers en eindgebruikers!

Zorgeloos bouwen
Het binnen opslaan van cementgebonden droge mortels en het afdekken van pallets op de bouwplaats of tijdens het vervoer hoeft niet meer. Zelfs na een nachtelijke onweersbui kan de gebruiker de volgende dag probleemloos verder werken met de mortels van Weber Beamix. Met de nieuwe PE-verpakkingen wordt tijd en geld bespaard en het gebruiksgemak verhoogd. Dat is nog eens zorgeloos bouwen!

Luchtdichte verpakking
De vacuüm verpakking zorgt ervoor dat cement langer werkzaam blijft en daarmee de inhoud veel langer houdbaar is. Met name voor producten met een lagere omloop-snelheid betekent dit voor afnemers en eindgebruikers minder producten die over de datum raken en daarmee minder kosten voor afval en opruimen. Bovendien zorgt de luchtdichte verpakking ervoor dat het magazijn, de winkelvloer en de klusbus stofvrij blijft.

100% recyclebaar
De nieuwe kostenbesparende, gebruiksvriendelijke en duurzame PE-verpakking verbetert het rendement van alle bedrijven in de keten, verhoogt het gebruiksgemak en is 100% recyclebaar! Daarmee past ook deze innovatie perfect bij het motto: “Weber Beamix helpt u verder!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Background