Over MebestNL

MebestNL is de digitale variant van het tijdschrift Mebest.
Net als het blad gaat MebestNL over afbouw. Afbouw en afwerking in de nieuwbouw, renovatie en restauratie om precies te zijn.
Wat dat is?
Stukadoren, montage van systeemplafonds en -wanden, vloerenleggen, terrazzowerk, gipsblokken en -elementen stellen, plaatsen van metalstudwanden en –plafonds, gevelisolatie en –bepleistering…
Het gaat over mooi, maar ook over functioneel. Waterdichte oplossingen, akoestische oplossingen, keiharde oplossingen, oplossingen voor het binnenklimaat, lichte oplossingen, preserverende oplossingen, decoratieve oplossingen, duurzame oplossingen. Oplossingen dus.

Op MebestNL kun je daar reportages over lezen. De reportages die ook in het tijdschrift staan. Of hebben gestaan. Veel foto’s ook, zoals in het blad. De meeste zijn gemaakt door Mebest-fotograaf Henk van der Veen, tenzij anders vermeld.
Verder vind je op MebestNL nieuws over producten, materialen, gereedschappen enzovoorts die met afbouw te maken hebben. Net als in het tijdschrift, dus ook onder de kop Mebest Kort. De berichten en de foto’s voor Mebest Kort worden aangeleverd door de producenten en leveranciers van de spullen. Plaatsing betekent niet dat we een waardeoordeel  uitspreken over de genoemde kwaliteit en/of de prestaties van de producten.

En dan is er ook nog de column, dezelfde als in het blad.

Het grote verschil tussen MebestNL en het vakblad Mebest is dat deze online variant niet één keer in de twee maanden in de brievenbus valt maar zo’n beetje elke week een update kent.
En er is natuurlijk de mogelijkheid om direct op de artikelen te reageren.

Als je op de hoogte wilt blijven van updates of van de komende onderwerpen, volg ons dan via Twitter.

Veel plezier met MebestNL!

Background